Friday, May 27, 2011

Frysning Containere - Hold Ting Fresh

Frysecontainer eller kølecontainere er ligesom gennemsnittet transportable opbevaringsbeholdere i den måde, de carry trade varer over lange afstande. Forskellen er, at en indefrysning container er køleanlæg installeret inde i den. Dette gør det muligt at reguleringen af lave temperaturer i beholderen, og tillader derfor beholder til opbevaring af temperaturfølsomme gods.

Nogle andre last kan kun eksistere under meget særlige betingelser. Transport af frosne råvarer, temperatur-følsomme kemiske stoffer, er umuligt uden en konstant temperatur, som ikke kan nås ved blot at gennemføre det med is i en isoleret beholder.

Køleanlæg er stadig en af de mest succesfulde middel til at holde varer på kolde temperaturer, og frost containere lad transportvirksomheder gøre netop det. Disse enheder er bærbare opbevaringsbeholdere med den forskel at have en lille køleanlæg enhed på den ene side af containeren. De køleanlæg kan være løb af deres egne generatorer, der giver den magt, som de har brug for at holde en konstant temperatur. De kan også bringes til at fungere ved hjælp af ekstern strømforsyning, som de behøver for at fungere ved hjælp af ekstern strømforsyning.