Monday, May 9, 2011

hvorfor vi drømmer?

Terapeuter og andre specialister mener, at drømme er et middel for vores underbevidsthed for at holde sig aktiv. Det er et mødested for vores følelser og tanker, vi har mødt i løbet af for tidligt dage, der skal transporteres.

Næsten alle drømme er fortolkninger af de seneste erfaringer. Det er en måde for vores sind til at reflektere og til at fortælle den måde, vi ser vores casual aktiviteter. Forskere foreslår, at drømme handler vigtige formål i hjernen forbedre hukommelsen, selv om de fleste af os ikke kalde vores drømme, når vi vågner, fordi vores sind nemt glemmer dem.

Drømme styrke forbindelserne mellem de forskellige områder af hjernen. Drømme udskiller kemiske stoffer og hormoner i hjernen for at hjælpe slappe af og de​​-stress hjernen. Nylige drøm skriftlige rapporter har vist, at drømme er karakteriseret som neurokognitive reaktioner og styres af kroppens centrale nervesystem. Undersøgelser viser også henstille, at drømme spiller en vigtig funktion i den geniale og fysiske udvikling af et organ under de første 10 år