Monday, May 30, 2011

Købe en skibscontainer

Uanset om du er køber skibscontainere til privat brug eller opbevaring, eller anden brug, er processen gennem simpel. Vær sikker og overveje dimensioner, status og sted for at finde en beholder, der opfylder dine behov.

  1. Beslut hvad der vil være den sidste funktion af beholderen. Beholdere til forsendelse, boliger konverteringer, generel lagring, eller enhver anden anvendelse kan ændre i type og status, og dette vil påvirke udgifterne til beholderen. Hvis du køber en lagerenhed container, skal du sørge for, at det er "vind og vandtæt".
  2. Tilgængeligheden af brugte containere kan variere meget afhængigt af hvor du befinder dig. Hvis du i nærheden af ​​en kyst eller større bysamfund, kan omkostningerne være mere rimeligt, end hvis du er i et landområde.
  3. Du kan enten købe containere fra virksomheder (såsom skibsfart eller leasingselskaber) eller forhandlere.
  4. Kontakte sælgeren enten via e-mail eller telefon, og fortælle dem, specielt hvad du leder efter og finde ud af, om de kan levere en container, der opfylder dine behov.
  5. Når du finder en beholder, der opfylder dine kvalitet behov og budget, lave et tilbud! I de fleste tilfælde kan du forhandle prisen og få nå frem til en aftale, der er fair for alle.